Bar mark nu!

Men ååå vad segt det är, isande kallt och jobbigt. Trots solsken idag så känns det bra med snö nu tycker jag. Vi ska inte åka till fjällen.., men dem som är där och åker bräda och annat vill ju förstås ha snön kvar ett tag till. Här om dan sa jag till mannen att vi kanske skulle åka iväg till en stor backe med barnen, packa smörgås med varm oboy och ha skoj i snön och solsken ska det vara förstås. När jag precis föreslagit det ångrade jag mig, jag kommer frysa ihjäl. Men vi får se hur det blir för sonen har vuxit ur sina skor och bräda och själv brukar jag inte åka. Emma har bara provat stå på ett par skidor typ och glidit sakta ner för en minibacke i Lindvallen. Näee vi får se hur det blir.

Men vad mycket prat det blev om snö och annat nu när jag lagt ut en bild på bar mark. William åker bräda på asfalten hemma och övar trix, alltså inte idag…

3 thoughts on “Bar mark nu!

  1. Jag längtar oxå efter bar backe. Det är svinkallt och jag känner mig urless på vinter och kyla nu. Årets vinter har varit SÅÅÅ lång.
    Tack och lov blir dagarna ljusare och längre för var dag.

Comments are closed.