Balansgång…eller vild fantasi

Igår gick vi och lade oss i skaplig tid för en gångs skull. Vi släckte ner och låg och småpratade en stund. Plötsligt hör jag ett jättekonstigt ljud, som ett kraftigt skrapljud och det lät innifrån tvättstugan som ligger vägg i vägg med sovrummet. Min hjärna spelar upp ett scenario att katten gått balansgång över tvättlinan, tappat balansen och nu hängt sig själv i tvättlinan och därav skrapljudet! Alltså, förstår ni…hur kan jag ens hinna tänka allt det där när jag samtidigt ropar åt mannen -Hjälp Sotis!! Han har fastnaaaat! Jag är helt förfärad och mannen springer dit. När han precis sprungit iväg inser jag ju för mig själv att katten nog bara vässar klorna mot väggen…hm

Mycket riktigt, så var det minsann. Kattskrälle..

4 thoughts on “Balansgång…eller vild fantasi

 1. Ha-Ha! Katter, alltså…! :-)

  Du har väl vävtapeter (såna som var så poppis på 70-talet, du vet!?). Finns inget bättre för katter att vässa klorna på! ;-) Fanns såna tapeter i mitt barndomshem, och de hängde som (nästan) meterlånga fladdrande trådar längs med väggarna efter kattens framfart… Mycket snyggt!!! Eller not…! <:-X

  Svar: Jag har tvärtom varit rädd för att använda auto-ISO, för att jag absolut inte har velat ha något högt tal där. Men efter gårdagens experiment kan jag nog tycka att just den inställningen är helt okej att köra på auto om man vill underlätta det där med inställningar. Men det är ju aldrig fel att själv ha all kontrollen över den också – men som sagt; det finns tydligen ingen större anledning att vara "rädd" för ISO. :-)

 2. åhh, så glad jag blev över din kommentar! :) ganska sällan någon uppmärksammar mina teckningar, och jag är ganska dålig på att lägga upp också, så det var verkligen kul att läsa.
  Ska försöka bättra mig och inte vara så ”rädd” att publicera fler, hihi :)
  Kram

  1. Vad roligt, sen kan du göra ett inlägg om lite tips hur man kan bli bättre på att teckna för det skulle jag behöva ;)

Comments are closed.