Gå och lägg mig…

Ikväll skulle Emma ha tränat innebandy. Men storebror ringde när vi var på väg hem och sa att Emma var ledsen och hade magont med huvudvärk. Så hon fick slippa innebandyn idag. Tog tempen som visade 38 så det fick bli en Alvedon. Sen kände hon sig liiite bättre och fick lägga sig i tid.

William tränade igår och han är ju två år äldre…det märks. Vilken fart dem har på plan och mycket konditionsträning också vilket är bra. William har dock haft lite träningsvärk i magen idag. Han fick fnatt när han skulle lägga sig och garvade åt mig av någon konstig anledning, och då fick han ju ännu ondare i magmusklerna…hehe

Vi har glott på handbolls-vm, busat med sotisen som högg sin klo rakt i min tå när jag satt i soffan. Ätit gott, lax med potatismos och sån där kall chilisås av något slag och lite påhittad sallad med bladspenat, tomat och pesto. Hm, nu blev jag nästan hungrig…jag ska ju lägga mig ju..