Irriterande småsaker

Jag har lagt märke till, många gånger nu, att jag är lite överkänslig för små små ljud av olika slag, ganska ljusa knappt hörbara, gnisslande irriterande småljud. Det kan vara vad som helst. Det kan även vara ganska tydliga ljud. Som t.ex vindrutetorkarna i gamla Nissan. Det är ett fasligt liv i dem nu, säkert helt slut för de skrapar inte speciellt rent. Fläkten i bilen är också en grej, har man den inte på full fart så blir det snabbt kallt igen, verkar som den inte fungerar som den ska i de andra lägena, inget drag där inte.

I morse när jag för en gångs skulle kom iväg i skaplig tid så tar det en halvtimme att komma igenom stan…för i vägen stod en stor lastbil med grävskopa på flaket och tog upp ena körfältet, total kaos och alla ska fram samtidigt i den där stora korsningen där bilar kommer från alla håll. Imorgon tänker jag ta en annan väg.

Rotade fram en gammal bild på Nissan, så lugn…vi har också snö kvar här, snö och is! Som ni ser på bilden så får vi parkera i uppförsbacke, ja det kanske inte syns så tydligt, Nissan står ganska högt upp jäms med huset men sen lutar det, inte lätt att parkera nu när det är så isigt.

Posted in jag