ho ho ho

En glad och mysig julafton hos svärföräldrarna i Stockholm i år. Vi åker dit vart annat år. Dit kom även min pappa och syster och firade. Kusin Lucas var hos sin pappa. Vi gjorde som så många andra, såg Kalle Ankas jul, åt julmat, tomten kom och vi öppnade julklappar, fika och sen rundade vi av det hela hos en kompis.

Egentligen så hade barnen poängterat många gånger att någon tomte ville de inte ha och det förstår jag väl att de listat ut att … …(inga småttingar läser väl här nu?..) att tomten inte finns utan det är en annan filur som klär ut sig år efter år. Men då jag visste att barnen inte ville ha tomte, så kunde jag inte låta bli att klä ut mig själv och skoja lite. Så vi lånade grannens utstyrsel, rock och hela baletten, men lite hår i luvan hade inte varit så dumt för jag blev avslöjad ganska fort med mina svartsminkade ögon och pipiga röst. William ryckte av skägget två gånger.

Klapparna öppnades och glada och nöjda byggde barnen med lego långt in på kvällen.