P-bot,…jag?!

Dåligt med inlägg nu men jag är för trött för att ens kunna tänka ut något roligt att skriva om. Har dessutom försovit mig ordentligt två dagar i rad. Det är inte kul att ramla in på jobbet vid 9-10 tiden,..ej heller att försöka hitta en parkeringsplats vid den tiden. Det är fullkomligt omöjligt!

Alltså de har nämligen begränsat parkeringsplatserna och valt ut olika områden som bara är till för nattpersonalen, och det var svårt att hitta plats redan innan de ändrade till det här. Inte blir man glad heller när folk parkerar som idioter, ursäkta men jag blir så arg,..hur hade de tänkt att man skulle få plats på en halv ruta liksom. Inte konstigt att folk får stå innan pil-skylten när andra inte har lärt sig parkera, och så får JAG P-BOT liksom.,..hade de stått som man ska så hade jag också fått plats i morse…hrmpf! Så 250 spänn åt hälvätä! God jul typ!

Jag bjuder på ett rådjursärsle och hoppas p-vakten kikar in här…

3 thoughts on “P-bot,…jag?!

  1. Ha, Ha, Ha, nu fick jag skratta lite på morgonen. Tack för det! Sista meningen var riktigt kul! Hoppas du får en bra dag.

  2. Ja, typ GRATTIS då… :-I

    Men nästa gång får du hänga ut P-vakten på bild här i bloggen! ;-) Rådjur skulle aldrig vara så taskiga att de bötfäller nån, allra minst nån som hellre vill köpa julklappar till barnen för sin lön!

Comments are closed.