Rotat lite

Jag har rotat lite i ett år gamla bildermappar. Jag har inte fått tid till, eller tagit mig tid till, att komma ut och fotografera. För det första är det så jääädrans kallt, för det andra är det kolsvart när jag kommer hem från jobbet, för det tredje,…sa jag att det är sååå kallt! I morse var det -18 här…brr! Så ni får se lite gamla opublicerade bilder. Gonatten!

4 thoughts on “Rotat lite

 1. Hejsan!

  Nä, inte ens mitt på dagen har man nån större lust att ge sej ut med kameran nu… :-/ Fryser ju ”ihjäl” om fingrarna på nolltid!? Eller så snöar det, och man vill ju inte få kameran full med snö heller…

  Men annars är det ju väldigt vackert med snön och kylan, så det vore nog inte så svårt att hitta fina motiv om man bara tog sej i kragen och gick ut. :-) Men det går väldans bra med ett år gamla foton också!!

  Klart du ska fota fler fåglar! :-) Det är roligt – fast det gäller ju att komma tillräckligt nära dem förstås. Inte längre ifrån än 3-4 meter med ett 200-mm´s tele – och helst betydligt närmare – för att man ska bli nöjd med bilderna. Tycker jag! Men man behöver ju inte ta närbilder i och för sej – din fågel i trädet är ju ett bra naturfoto. :-)

  Trevlig helg!

 2. Underbart fina bilder..
  Jag önskar jag kunde och hann fota lite mer också, men som sagt mörkt när man kommer hem. Jag missade att ta kort när det var som kallast 20 minus, hade blivit så fina bilder tror jag. fast det blir finare med din kamera.

  kramis

Comments are closed.