Sååe, fick jag något gjort.

När mannen åkte till innebandyn med Emma skulle jag och William packa tänkte vi. Vi började med att, …nej, jag plockade upp i köket och William övade engelska glosor. Sen blev det förhör och därefter började vi med att ta fram resväskorna. Jag bad William lägga fram det han ville ha med sig i klädväg och annat på sin säng och så skulle jag göra likadant..

Jag hamnade i köket igen för att förbereda middagen, sen tog jag tag i sommarkläderna. Jag fick ihop en liten hög med linnen, shorts samt keps och sen var det dags att börja laga mat. William kommer ut och vet inte vad han ska packa. Så jag sa att han kan ju titta på min hög så kanske han får några tips, och det hjälpte faktiskt. Sen satte han fart och det var cyklop, badshorts, solglasögon och luftmadrass som kom fram. Alltid något…

Sen var det dags att äta innan mannen skulle komma hem eftersom vi skulle åka iväg med ”den andra bilen” för att få den tillfixad,…va? jaae alltså den e trasig. (nähäää) Yes, avgasröret skramlar och har sig och det brummar hemskt, sen så laddar den ur så ska man över huvudtaget ta sig någonstans med den så måste den laddas först…skitbil!

Så vi åker kringelikrok i mörkret fram och tillbaka och sen var det ju lägga barn och Robinson på TV…och nu sitter jag här. Borde sova egentligen men det ligger en hög med kläder på sängen…

4 thoughts on “Sååe, fick jag något gjort.

  1. Hej!! Jag har gjort fint – tusen tack men jösses så fint du har gjort då. Vad kul att du besökte mig ibland faller vissa bloggar i glömska och din vill jag verkligen inte ska hamna där så nu har jag lagt in dig på min blogglista.

    Ska läsa ikapp mig nu om tösen din, känns en aning jobbigt emellanåt och ta till sig vad som komma ska. Känns som vi har så mycket annat så jag har gömt LKG-spalten långt bak en stund. Men förberedelser är bra och ni verkar ha ett lika bra team som oss.

    Ha en underbar semester och ta lite värme med dig hem till Sverige!

    Kramen till er alla från Erika

    1. Hej Matilda! Jo, vi åker snart till Egypten för första gången. Ska bli hääärligt :)

Comments are closed.