..och så hände det som inte..

Det har var INTE lägligt. Laddade en maskin tvätt ikväll, näst sista tvätten. Som tur var hade jag lagt vissa kläder i en tvättpåse som jag är mer rädd om och är lite tunnare. När maskinen är klar och jag ska grabba tag i tvätten, så får jag en stor plastbit i handen!?…

Det visar sig att det är själva…eh ja vad kallas det för..”spaden”, ”vispen”..ja det sitter ett par sådana i trumman som vispar runt tvätten. Den har lossnat! och brutits av på något vis och när jag känner där så sticker det upp som en vass metallbit rakt in i trumman!

Gaaah!..i min hjärna och jag börjar genast syna tvätten. Tvättpåsen är full med massa småhål, men som tur var klarade sig kläderna bra. De som inte låg i påsen fick en och annan reva i sig.

josåååeee, vi måste köpa ny tvättmaskin när vi kommer hem från Egypten dåraaa….bläurk.

2 thoughts on “..och så hände det som inte..

  1. Typiskt! O otur på tvätten. Hoppas tumen klarade sig hyfsat iaf :) O så synd tycker jag nog inte om er som ska till värmen :)

Comments are closed.