Eh, ska vi packa då..

Dags att rota fram sommarkläderna igen, känns jättebra faktiskt. Meeen man har ju bleknat lite sedan sommaren, äsch det ska det bli ändring på. I spegeln ser ni mig, jag tog en bild från i somras för att få lite sommarfeeling. Kepsen har varit i Thailand och är därför väldigt solblekt, det var mannens keps egentligen, jag snodde den. Nu ska den få åka till Egypten.

Idag måste jag ta fram resväskorna, måste. Men det ska väl inte ta så lång tid att packa, det är ju bara för en vecka med sol och bad och ha det bra.

psst, det känns så knäppt att fota sig själv i spegel…men det är tydligen något som går igen hos bloggare, men det var inte därför jag gjorde det…det var ju spegeln jag skulle fota. Hrm, nä det kommer nog inte bli så många såna här bilder, det är svårt att se naturlig ut. Här kanske jag ändå lyckades, utan att göra någon min eller grimas, grimaz, grimasch..nehepp. Ska vi packa då?

3 thoughts on “Eh, ska vi packa då..

Comments are closed.