Svampdoft

Här hemma har vi rensat trattkantareller idag. Det blev en hel del faktiskt så vi har tänt en brasa och nu ligger det svamp lite överallt. Annars har vi kollat in ett par loppisar men fyndade inget.

Igår regnade det precis hela dagen, det bara hällde ner och blåste kors och tvärs. Vi höll oss mestadels inne och gjorde inget speciellt egentligen. William sov hos en kompis natten till idag och vi andra skrattade gott åt ”Björn Gustavssons livsverk” och gjorde fönsterfästisar.

2 thoughts on “Svampdoft

  1. Hej. Jag tycker verkligen du fotar fantastiska bilder, vad använder du för program till dina foton till att redigera dem i? Mvh från ett stormigt och vackert Gotland

  2. Hej Cecilia! Vad roligt att du gillar mina bilder. Jag använder mig av cs4 när jag redigerar, fotar i raw-format för det är enklare att redigera tycker jag. Använder mig ofta av olika brushes/penslar i bilderna också för att få mer personliga bilder och därav även ett litet copyright-skydd också. Å Gotland, önskar jag kunde åka dit snart igen, har släkt där. Ha det gott och hoppas du kommer tillbaka snart.

Comments are closed.