Fem miljarder av de goda

Apoteket hade inte Lactiplus som jag var ute efter men däremot hälsokostaffären Life hade den. Det är en burk på 60 kapslar innehållande, håll i er nu, 5 miljarder goda bakterier! Egypten here we come! Den här blandningen av olika goda bakteriestammar ska ha effekt i hela tarmen, så lite nytta borde den ju göra.

Jag vet ju att det finns Dukoral men pengamässigt så fick det bli så här. Jag tror att det kan gå bra med de spritade servetterna, handspriten, vätskeersättning, god handhygien i övrigt och fem miljarder av de goda,…åtminstone hoppas jag det. Så när vi ska växla till Egyptiska pund blir det väl till att dra på sig kirurghandskarna…nädå det ska jag inte. Jag kanske låter nojig, men jag är lugn…

Öppnade precis burken, vilka kapslar! Ska man svälja dem? Ja tydligen, eller så kan man, som barnen får göra om de vill, dela dem och hälla godingarna i lite vatten och dricka.

2 thoughts on “Fem miljarder av de goda

  1. Då hoppas vi att ni håller er friska med alla dom goda bakterierna :) Jo sedlarna är inte så trevliga brukar vara väl använda…. Så handsprit är alltid bra!

Comments are closed.