En taxfree-katalog, då är det nära.

Bild lånad från Vagabond

Ibland är det rätt skönt när det känns som att tiden går så fort, särskilt när man har en utlandsresa runt hörnet. Denna gång ska vi till Egypten för första gången. Ska bli mycket intressant och se vad vi alla tycker om det efteråt. Vi åker med en annan familj från Sthlm och de åker dit för andra gången till samma hotell, så det låter ju lovande. Som de allra flesta åker vi till Hurghada, en vecka med all inclusive.

Igår kom taxfree-katalogen och då är det nära! Jag har förnyat mitt pass eftersom jag är gift numera, även körkortet har jag förnyat men inte fått än. En sväng till Apoteket för att inhandla lite handsprit, spritade servetter, Resorb vätskeersättning,…sen så ska vi även köpa lite ”goda bakterier” så våra magar inte får en chock där borta. T.ex ska det finnas något som heter Lactiplus med probiotika i, olika stammar av ”goda bakterier”. Det kan ju faktiskt hjälpa och har vi tur slipper vi bli magsjuka.

2 thoughts on “En taxfree-katalog, då är det nära.

  1. Härligt o all incusive är ju det säkraste sättet även om man oftast åker på ngn liten magbacill ändå. Ett bra tips är att ta Dukoral sen har ni väl tagit alla andra sprutor som finnas antar jag :) Ett annat tips är alsolspritsgel till moskitbetten :) Fast alla reagerar ju olika mina va inte fina kan jag säga fast vi bodde ju inte på lyxhotell :)

  2. Hej på dig! Jo tack du vi har tagit de andra sprutorna ;) Jag fick en extra också, den där hemska boosterdosen med stelkramp o allt. Dukoral har vi övervägt men valde Lactiplus istället.

Comments are closed.