Som om min hjärna tagit semester

vallmon

Jag bjuder på en skön bild utav våra jättevallmon, så himla fina och många är dem i år. Jag räknar ner dagarna nu inför tre veckors semester. Passar mig perfekt med semester nu, ja för hjärnan min har redan ställt in sig. På jobbet här om dan var jag bara allmänt förvirrad och förstod ingenting om någonting, har t.o.m glömt vad det var men jag vet att det var något. Idag så har jag försökt flexa ut mig för att gå hem 2 gånger, ..jag var ju på väg att göra någonting helt annat jue! Ja, så semester ska det bli. En dag kvar!

One thought on “Som om min hjärna tagit semester

  1. skönt med semester själv jobbar jag en månad till. Men första veckan ska bli så skönt att åka till ön och vila upp sig. då var det också lite kul för barn på kneipbyn den helgen vi kommer.
    Nu kan du blogga för fullt på semestern , ha det skönt!

Comments are closed.