En ovanlig kaffekopp

Sist vi var i Stockholm så var jag lite seg på söndagen…hm, jag undrar varför. Jaja, i alla fall så hann jag och mannen precis in till en loppis som var på väg att stänga. Dem var snälla och lät oss gå runt en stund. Jag hade naturligtvis inga kontanter på mig, endast en 20:a. Plötsligt får jag syn på en jättesöt kaffekopp, en Kockum-kaffekopp vit/blåa serien. En sån har jag då aldrig sett. På prislappen under stod det 150 spänn! Så min lilla 20:a kunde jag knöla ner i fickan igen.

Tanten sa att hon först satt ut den för 60 kr men hade sökt lite på den och fått veta att den är värd mycket mer. Attans för mig då att jag inte kom dit tidigare. Hur som helst så lade hon undan den åt mig och så får pappa åka dit och köpa den. Tänkte att den kunde vara fin att bara ha stå, eller ha sockerbitar i, eller en liten blomma som flyter…eller vad som. Lovar att lägga ut bild så fort jag får hit den.

2 thoughts on “En ovanlig kaffekopp

 1. åh va kul,, har pappa köpt den än? vilken loppis var det.
  jag kommer ihåg på gotland förra året då åkte vi omkring på loppisar det ska bli kul för det finns överallt där.

 2. Hej!

  Vad kul att du tittade in hos mig trots att det var längesen det var någon aktivitet på bloggen!

  Hoppas det gick bra med ditt loppisfynd, ska bli roligt att få se en bild.

  Trevlig helg!

  Kram Pernilla

Comments are closed.