Jag borde…

Toppenväder och jag borde stanna inne och städa.. fy vad trist! Ingen lust alls att städa känner jag. Vet inte vart jag ska börja heller, …inte för att vi bor i ett slott men å vad det tar emot. Ska jag börja med köket, tv-rum och soffan, badrum…bläurk!…Tids nog får jag väl ärslet ur och då är det väl dags att hämta Emma från sommarsimskolan. Det är ett himla cyklande här fram och tillbaka, och vår uppförsbacke tar död på mig snart. Jag får tänka positivt, jag kanske får yttepytte kondition av detta.

Jag kanske ska sätta på lite peppande musik och ställa fram dammsugaren åtminstone, så kan den stå där och hånle mot mig. Eller så snubblar jag över den,…jag har gjort såna där typiska lisa-tabbar på sistone och jag kan väl skriva om dem i ett annat inlägg, kanske.

Mot dammsugaren.