Punkfest

punkI helgen blev jag bjuden på punkfest av grannarna. Om jag skulle ha klätt upp mig som jag gjorde när jag gick på konsert i tonåren så skulle jag ha haft på mig skinnjacka med döskallescarf och svart hatt, svarta moccastövlar ända upp över knäna och ”den lilla svarta”…det var tider det!

Men på punkfesten i helgen fick det bli gråa treggings, skinnstövlar, min svarta ”justafuckingtshirt” med tryck och så hottade jag till mig med svart nagellack till och med + massa svart make. Det var kul att komma ut en stund, och lyssna på liveband. Kunde ha varit liiite mera folk ändå tycker jag, kan ju inte vara så kul att försöka rocka på en scen om man inte har så mycket publik. Men det blir ju vad man gör det till och vi hade sköj i alla fall!

Hade fått bilder av grannen men jag orkar inte lägga ut dem nu, ni får en döskalle. Sov gott!