Kan du läsa mina tankar?

Jag skulle behöva en sparbössa, en stooor sparbössa. Jag funderar på att spara ihop till något som kostar massa tusenlappar. Den sparbössan måste dock vara inbrottssäker så jag inte kan komma in i den på något sätt. Jag har nästan bestämt mig, men inte helt och hållet. De sista procenten jag tvekar på är om jag skulle våga…

Nu är det ju så att jag inte vill skriva vad det är, det är ganska så privat och känsligt ämne. Eller känsligt och känsligt, alltså jag skulle stå för det till 100% om jag har bestämt mig. Jag kan säga att det är något som jag har funderat på vääääldigt länge. Fram och tillbaka, i perioder. Det är för mig och ingen annan.

2 thoughts on “Kan du läsa mina tankar?

 1. Hej!

  Tror att jag vet vad du tänker på (men är inte säker). Tycker inte att du behöver det! Fundera igenom det ordenligt!

  Hur är det annars? Är du något i Stockholm? Skulle vara trevligt att träffas!

  STOR kram

  1. Hej vännen, jag ska fundera ordentligt.
   Jag vet inte när vi kommer till Sthlm nästa gång men snart hoppas jag. Kram!

Comments are closed.