Fy vilket trist väder

gamla takplattorHoppas det blir finare imorgon för idag är det så tråkigt det kan bli. Helmulet. Ute på altan står alla dessa gamla takplattor. Jag hade hoppats på lite sol idag i.a.f och fixa lite utomhus. Det är så ruggigt men jag kanske gör det ändå, jag får se.

Hustaket är snart klart, dem jobbar på snabbt och det blir fint. På framsidan står det en gammal minigran i kittel och julkrans i mossa. Kanske borde ta bort det. Det står även påskris där. En gammal talgboll ligger på marken, trasiga spadar…ja det är mycket som kommer fram under snön också.

Jag tror jag ska gå ut ändå.

2 thoughts on “Fy vilket trist väder

  1. Funderar på detsamma för borde man inte ta bort påskriset nu:S Fast det lyser så fint vid entren och piggar upp en dag som denna. Ha en trelvig fortsättning på dagen.

Comments are closed.