Ihopfällbar trappstegepall

trappstegepallDen här hittade vi på auktion förra helgen, och vi kände direkt att den ska Emma ha att klättra upp till sängen ifrån. Helt plötsligt bara fanns den där, en ihopfällbar trappstegepall…vasaduattdethettesadu?…Ja, inte vet jag vad den kallas, ej heller var den kommer ifrån. Vi tyckte den var rätt så fiffig, höjden var bra och lite tyngd i den. Hade gärna fått den billigare, men det var en envis senior och jag som trissade upp den. Han sa till sist 210 kronor!…då kände jag näe, nu ger jag mig…och plötsligt ropade någon ÄH! 250 då!…och det var jag.

Man kan inte fälla ihop den helt och hållet, men första trappsteget fäller man liksom upp och inåt om ni förstår. Fungerar ju bra som enbart pall till hennes skrivbord också, eller sminkhörna. Vi var inne på en typ av stege, men nu blev det så här istället och Emma är nöjd!

Någon som har sett en sån här någonstans, som kanske vet var den kommer ifrån?

One thought on “Ihopfällbar trappstegepall

  1. Hej vännen!

    När jag var liten hade vi en liknande pall i köket, fast av metall istället för av trä. Vet inte om de är vanliga, har faktiskt inte sett sådana någon annanstans. Kommer du ihåg vår pall? Den var grön, med svart metall. Jag tror att mina föräldrar har kvar den. Den var ju riktigt praktiskt. Hm, den hade nog tre trappsteg istället för två.
    Glad påsk!
    kram

Comments are closed.