Snart långhelg

happy chicken

Snart är det påsk med långhelg och det ska bli skönt. Barnen önskade skattkarta och leta upp ägg fulla med godis, och det ska väl gå att ordna. Jag tänkte också prova på ett påskgodis jag hittade i en tidning, blir det bra så kan jag lägga ut receptet här sen. Fast jag kan lägga ut det ändå…ifall det inte skulle bli bra. Man vet ju aldrig när jag ska prova något nytt ute i köket. Här om dan gjorde jag t.ex egen müsli som jag gjort ett par gånger förut, och lyckas bränna den lite ovanpå. Det blev till att plocka lite brända nötter och hoppas att det övriga inte smakar bränt.

Annars vet jag inte vad påsken har att bjuda på, det lutar väl åt att vi myser hemma med familjen. Vad ska ni hitta på i påsk?

2 thoughts on “Snart långhelg

  1. Jag är en av de få som ännu inte testat på det där med att göra egen musli. Måste helt klart prova för det både låter och ser grymt gott ut ju. Ha en bra skärtorsdag.

    1. Vill du använda det receptet jag hade så finns det under ”recept”. Glad Påsk till er!

Comments are closed.