Har du ett par minuter över?

in my mindGod morgon! Gäääsp är det långfredag idag? Oj, vad vi kan hitta på grejer denna långa härliga dag. Vi får väl se vad som händer.

MEN! Om ni har ett par minuter över kanske ni kan hjälpa mig lite. Skulle vilja veta hur ni som kommer hit tycker och tänker om min blogg. Kom med konstruktiv kritik så jag kan utvecklas.

Ska jag fräscha upp bloggen på något vis? Det är ju en hel del fotografering i min ”livsstilsblogg” eller vad man nu ska kalla det. Vill ni se större bilder? Ska jag ha ett annat utseende/layout på bloggen så bilderna alltid är stora? Önskar ni en annan typ av kategori, t.ex att jag ska sålla fram växter, djur, porträtt eller vad det nu kan vara så man lättare finner det man är intresserad av. Flera inlägg? Stannar man här, eller kikar ni in då och då. Använder ni bloglovin? Jag är samtidigt väldigt nyfiken på er, har jag fått några nya läsare? Skriv en rad om er vetja och länka gärna så jag kan besöka er. Inget tvång förstås, men alltid roligt.

One thought on “Har du ett par minuter över?

Comments are closed.