Träningsvärk och örontjut

discobowlingAlltså discobowling är riktigt kul! På bilden ser ni dock inte en enda människa, men det var fullt med folk när vi kom. Tog inte bilden förrän senare.

Men jag har fått grym träningsvärk, det får jag alltid efter att jag har bowlat. En gång blev det bara jag och en till på samma bana och det blev riktigt tufft dagen efter.

Nu i helgen vart vi 3 på en bana och 2 på en. Slapp banan med endast 2 pers…puh! Det gick inte så himla bra på bowlingen dock, men kul ändå! Efter det åt vi en bit mat och gick vidare till en pub som skulle ha någon typ av ”rockkväll”. Lät ju kul så jag hängde med. Vi möttes dock av ett heavy metal rockband, så att föra någon skaplig dialog ihop var ganska så hopplöst…hehe Men ni ska inte tro att jag använde öronpropparna som de hade i en skål i baren, ne så långt tänkte inte jag.

Ja, ni kan ju lyssna själva, och kom ihåg SÄNK LJUDET! (och stäng av min spelare i menyn till vänster)