Montazamieffekt

Allt låter så enkelt med Maria Montazami, missförstå mig inte jag gillar henne och hennes stil. Hon är så lugn.
Försöker se mig med ett par mysbyxor, snygga skor och en snygg väska till (och en top förstås)…ja kanske, fast inte den typen av mysbyxor som jag har…dem är katastrof,.. och jag har haft värre med riktigt jällehäng.

Försöker se mig i det gå runt i ett köpcentrum….njae, jag vet inte, inte med min jällerumpa. Men det låter onekligen skönt att ha det och ändå känna sig fräsch. För som Maria Montazami säger:

-”man vill ju inte se en ful människa gå omkring” :)

2 thoughts on “Montazamieffekt

  1. Maria M är helt klart behållningen i säsongens Hollywoodfruar även om jag inte brukar se på det. Mitt högerklicksskydd har jag läst hur man gör här: http://www.designadinblogg.se/2008/september/hogerklicksskydd-med-popup.asp
    Vet inte om det fungerar på andra bloggdomäner än blogg.se dock. Jo då det blev en kamera tillslut. En Canon EOS450D för ngn vecka sedan. Jag är en väldig nybörjare och håller fortfarande på och vänjer mig vid att hålla i den och att se vart fokus är:S Fotar på total automatisk inställning än så länge men planerna är ju att utveckla mig… De senaste bilder i bloggen är bilder tagna med den nya kameran. Ha en bra dag.

    1. Vad kul med nya kameran, ska bli kul att se dina foton! Tack för länken!

Comments are closed.