Sängen full med kuddar

Att se Svenska Hollywoodfruar är rätt så kul. Särskilt när dem spelar sån där typisk ”Sims”-musik till programmet. Blir alltid full i skratt när man får följa Maria Montazami. Hon har en cool stil och är så där härligt crazy. Kudd- och tofsfetichist som har cirka 88 tofsar i hemmet. Jaja, dem är ju så rika så dem har väl inte så mycket annat att pyssla med kanske. I kvällens program köpte Maria en kudde, en riktigt snygg kudde faktiskt men den kostade ju 5000 kr! Först skulle hon betala med egna pengar,…men ångrade sig och betalade med mannens pengar istället. Hon har det ju riktigt mysigt hemma, men 88 tofsar? Men en säng full med kuddar vill jag gärna ha.

Under programmet skulle hon iväg för att shoppa nya tofsar och kastade ner handväskan genom takluckan på bilen, som hon tydligen tycker är kul att göra. Såg mig själv lite snitsigt slänga in väskan i bilen genom takluckan…nej visst ja jag har ingen taklucka. Jag såg mig själv köpa 88 tofsar…nej det gjorde jag inte. Försöker komma på om jag har något som jag köper på mig som jag är galen i. Hmmm,..scrapbooking-prylar?…nä jag har nog inget jag tokhandlar nu. Har ni?

One thought on “Sängen full med kuddar

Comments are closed.