Jag trotsar snön!

prickarJag trotsar och har börjat gå med mina prickiga varianter av converse, alltså det är inte ens converse men typ basketsko. Kallt ja, halt ja, men det är ju tur att jag kör bil till jobbet.

Mina vinterskor har jag fått kasta för dem sprack i ena sömmen, ett tydligt tecken att nu får det vara slut på snön. Barnens vinterkläder börjar också ge upp, de flesta vantarna har massa hål. Det har varit en rejäl dos av kyla och snö, en mycket fin vinter, men nu måste det töa!

Dagarna känns rätt så trista nu faktiskt, känner ingen inspiration till någonting. Jag behöver värme, hela jag är som en torr vedbit och mina tummar spricker av kylan. Ett annat tydligt tecken att nu får faktiskt våren komma är att vår ved är slut. Försökte tända en brasa ikväll med de få stora klabbarna som var kvar, men det brann ut rätt fort. Tände ljus…slog ut ljuset och all stearin flög till golvet. Kan jag få gå i idé tills de första vårblommorna tittar fram?

One thought on “Jag trotsar snön!

Comments are closed.