Så här gör man inte..

brum brum..när man ska parkera. Det är hejdundrande kul! NOT!! Jag svor vill jag lova. Sen när jag ska kliva ur bilen så kommer jag inte ut för det är en stor SNÖHÖG ivägen! *&/!# Så jag får åla mig ut på passagerarsidan.

Som tur var kommer grannen hem och dem kan hjälpa mig. Så vi försöker med några tappra försök, men jag slirar bara fast mig ännu mer. Nu kommer två grannar till (det här är stort i lilla byn) och vill hjälpa. Nu överger jag ratten till mer erfaren man och vi andra fyra puttar på i bak. Åååhej å hååå åååhej åhå! Till sist lossnar det skönt nog. Mannen har inte hunnit hem än och så sopar vi igen mitt djupa slirspår lite diskret :)

Nädå, mannen vet och mannen har sett bilden och mannen har garvat…*&/!#

Jag kan bara skylla på den urusla parkeringsuppfarten vi har hemma, och all snö, och all is och den trasiga snörakan som jag inte ens hittade och fick ta en av barnens små att skotta med. Vilket inte räckte!