Det töar!

Skönt att det töar måste jag säga, börjar längta efter våren nu. Men det är mindre kul när man lördags kväll märker att vår säng har en stor blöt pöl i mitten.
-Danneeee! Det läcker från taaaakeeeet!!
Så sen blev det brått med att riva ur sängen och som tur var hade vi främmande i form av en stor stark karl så han och mannen for upp på vinden för att kolla läget. Dit med en hink och till slut droppar det inte längre ner i vår säng i.a.f.
Tänk att det var ju nästan väntat nu när vi har en resa att betala också…(stön).

Den natten sov mannen och kompisen i soffan. Jag fick en uppblåsbar säng som jag ställde i Emmas rum. Den är lite gungig men det gick bra. På morgonen ropade Emma att hon tappat sin tand och låg på den.

Vi var även till Lek & Buslandet med barnen så de fick springa av sig lite i lördags, men det verkar som om stora killen har tröttnat på det där stället. Vi tänkte även bowla men orkade inte vänta tills banan skulle bli ledig så vi åkte hem och tog schlagerkväll…och lite senare upptäckte vi läckan.
Så det har inte blivit så mycket blogga av i helgen, känner mig som en urblåst ballong.