Ordning i kaoset

Vad segt det går för snön att smälta. Väck väck väck! Det får ta och bli lite varmare nu. Jag och Sotis söker oss gärna till värmen. Nu ligger han bakom min laptop mot fönstret där värmen från elementet stiger uppåt. Jag har precis duschat hett! Trötta är vi också. Sotis sover, och jag ska nog krama kudde nu. Har också fyllt i massor med papper ikväll från skolan, även via datorn, enkäter, hälsodeklarationer, påsklovsledighet, placeringstid fritids. Imorgon åker William med skolan till Ånnaboda för att åka snowboard, så det gäller att få med allt imorgon bitti. Vi har gjort läxa med Emma och räknat 10-hopp bland annat. Ikväll har vi lagat två maträtter. Köttfärslimpa och oxrullader. Till vänster om mig står akvariet, ganska så igenslammat….pust….ne nu ska jag krama kudde och drömma om utlandsresor.

One thought on “Ordning i kaoset

  1. En busy vardag med andra ord! Längtan efter sol och värme är enorm även här. Tänk så mkt lättare det blir när ljuset återvänder efter en lång vinter. Ha en bra torsdag.

Comments are closed.