Pirr i magen

Emma har fått mycket beröm från innebandytränare och andra föräldrar. En förälder tyckte att hon är så pass bra att hon skulle kunna prova på att träna i ett lag med äldre tjejer. När Emma fick höra det log hon stort!

Idag hade vi bestämt oss för att åka med Emma till ett annat lag som tränar innebandy. Ett gäng tjejer som är ungefär i Williams ålder och lite yngre. Dem tränar tisdagar och torsdagar. I tisdags hann vi inte så vi siktade in oss på idag istället. Hemma var vi precis klara med maten när jag plötsligt får en känsla av att deras träningar på torsdagar kanske inte alls är samma tid som på tisdagar!? Så in på nätet lite snabbt och mycket riktigt…den började typ NU! Äta äta äta och hastigt och lustigt for vi iväg till innebandyn.

Emma verkade lugn tills vi kom dit och hon fick se alla tjejerna springa runt på plan och träna. Vi gick fram till tränaren som välkomnade Emma, och ett par tjejer var också fram och tittade nyfiket. Emma sa att hon ville titta först, så det gjorde vi. Vi tittade…tittade och tittade. Emma sa att hon var pirrig och vi försökte lirka lite med henne för vi visste ju att hon så gärna ville ut och träna, men hon var lite för nervös. När vi satt och tittade var det ett par tjejer som vinkade till Emma många gånger och ville att hon skulle vara med. Men inte Emma inte…hon kollade in läget först. Även när de skulle träna match kom tre tjejer fram och sa att om Emma är med så blir dem inte ojämna. Men den gubben gick inte heller.

Till slut bestämde hon sig för att prova nästa gång, och det tummade hon på. Så Emma berättade själv för tränaren att hon kommer på tisdag och då ska hon träna :)

2 thoughts on “Pirr i magen

  1. Hejsan!

    Kul för henne att få spela med lite äldre – det är utvecklande! :-) Min dotter blev uppflyttad i damlag i fotboll när hon gick i sexan bara, och som förälder tyckte man ju det var i tidigaste laget, men det funkade bra. Men då var det ju förstås i en låg division – inte direkt allsvenskan eller så! :-) Året efter var hon ordinarie i laget. Fast nu när hon är 17 har hon tröttnat och lagt av – men då har hon ju ändå spelat boll i 11-12 år förstås, varav 4 i damlag… Så totalt sett är det väl en rätt okej karriär. :-)

    Svar på fråga: Ja, det har blivit mer och mer gatufoto för min del nu på sistone – och har jag kompaktkameran så kan man väl säga att jag iallafall nästan skjuter från höften. Hm… ;-)

    1. Ja det ska verkligen bli kul att se hur det här går. Idag har vi dessutom fått veta att sonen ska upp från poolspel till division just för att de ska få utvecklas. Det är kul!

Comments are closed.