Vi och alla andra

Vi och alla andra skottar. Det är liksom inget stopp på det hela nu, det känns som att jag skottar åt ena hållet och sen skottar jag tillbaka det åt andra hållet. Mannen fångade mig på bild,..ja jag tvingade honom faktiskt att fota mig och största anledningen till det är att nu kan jag sluta tänka ”jag måste ta in cyklarna i garaget snart..” Pfffft! Det är stört omöjligt nu, som ni ser på bild skymtas ett litet styre. Jag befarar att alla cyklarna har rostat sönder där under,…Det dumma är att om jag så skulle få krafter från någonstans ifrån och gräva fram cyklarna så får dem ändå inte plats i garaget nu. Det är fullt med bråte i garaget…jaja

Vi har en gammal bänk står på framsidan också. Det ser nästan lite skönt ut när all den där snön ligger så fint på den. Nån dag kommer jag nog lägga mig där, fast jag tror inte det blir så bekvämt ändå.

2 thoughts on “Vi och alla andra

  1. Usch ja, för snöskottning… Och vad som ligger under drivorna och vallarna… Ja, det får man väl se igen nångång till våren, kanske!? ;-) För vår del har bland annat några små ensilagebalar försvunnit i snön – givetvis inlindade i vit plast… <:-)

    Svar på fråga: Nja, det har inte blivit särskilt mycket övande på gatufotografering… Väntar på att det ska bli glassäsong, för då tänker inte folk så mycket på om någon ränner runt på stan med en kamera (i bästa fall tror de man är turist och såna är ju lixom förlåtna att de fotar allt och inget), och äter de dessutom glass så varken ser de eller hör om man klickar åt deras håll! ;-)

    Trevlig helg! :-)

Comments are closed.