Innebandy och utbildare

brickebacken000Sonen ska spela innebandymatch imorgon, en eller två matcher. Det kom som en liten överraskning, jag kan inte minnas att jag hört om detta. Visserligen träningsmatch men ändå.

Jag hade tänkt göra annat imorgon ju, som fixa i Emmas rum, städa lite allmänt samt ta en rask promenad. Känner att jag behöver lufta systemet lite nu. Det är en del nytt på jobbet att sätta sig in i också, som jag sen ska lära ut till andra…ja har ni hört?. me me me ska lära andra. Jag frågar mannen:

-Kan du se mig framför dig stå inför cirkus 10 pers och utbilda i nya datorjournalen?
Mannen ser nu lite lurig ut och frustar:
-neh he heee e
Jag blir tyst och frustar tillbaka:
-Inte jag hell he he heeer

Men det ska väl gå bra. Vi har hela nästa vecka på oss att sätta oss in i programmet…nu känner jag mig rätt lugn…men jag vet att jag kommer bli superdupernervös när det är dags. Har ni några bra tips för en stackars utbildare? Nåt litet mantra jag kan rabbla eller så…;)

4 thoughts on “Innebandy och utbildare

  1. Det kommer att gå jättebra! Försök ta det lugnt. Planera i förväg vad du ska säga, vad du ska börja med och vad du ska gå igenom. Ju mer du planerat desto mindre nervös blir du och desto bättre blir det.
    Lycka till! kram

Comments are closed.