Sängplats & sminkhörna

Här får ni se lite igen från Emmas rum, saknas fortfarande ett par grejer men så gott som klart är det. Vid sminkhörnan saknas det en lampa, funderar på om Ikeas ”Musik” kunde vara nåt att ha ovanför spegeln eller så väljer vi någon enklare variant. Sen kan hon sitta där och måla naglarna, fixa håret och lite sånt. Inte ska hon sminka sig till vardags heller, men lite på skoj går ju bra om hon vill det.

En hel del förvaring blev det under sängen. I lådorna och ett av skåpen har hon kläder. I de vita små lådorna ”kassett” från Ikea ryms en massa blandade leksaker och vi har köpt två till. Det är en stege som fattas. Jag är lite inne på att ha något mot väggen till höger, t.ex en sån där gammal antik stege. Det är ju ett skåp där nere som måste gå att öppna så vi får se hur det hela löser sig. Har ni några andra bra förslag så tar jag tacksamt emot dem. Även om ni har några synpunkter på trillskyddet, ..är det för kort?, är det för lågt? Ja, vad ni nu kan komma på.

5 thoughts on “Sängplats & sminkhörna

  1. Snyggt. Duktigt av Danne. Är ju skitsmart att bygga på köksskåpstommar. Tror nog bara det är en vanesak så hon inte trillar ner men det är läskigt innan dom vänjer sig… mjuka kuddar på golvet :)

    1. Ja, jag bullar upp med lite gosedjur också ;) Men vi kanske byter ut trillskyddet till något annat sen, vi får se hur det blir.

Comments are closed.