Vet ni vad jag gör?

Vet ni vad jag gör? Jo, jag går igenom Thailandfotona…inte från bröllopet utan från själva resan, resan vi gjorde november 2008. Det är måååånga foton! Kan tänka mig att jag kommer blogga mycket om Thailand snart ;)

3 thoughts on “Vet ni vad jag gör?

  1. det får vi hoppas ;). fast jag vet hur det känns att nästan drunkna under bilder… ville egentligen bara säga hej och tacka för väldigt snälla ord innan jul *lol*. bloggen har fått sova under jul och nyår, för när vi är hemma i sverige blir allt så sällskapligt, står inte ut med att isolera mig med en dator. men jag uppskattade jul- och välkommenhälsningen mycket :). jo, och så ville jag säga att du verkligen har tagit imponerande stora steg med fotograferandet. bilderna är hemskt vackra och stämningsfulla!

    önskar ett fortsatt underbart år!

    kram kram,

Comments are closed.