Larmet går

Jag skulle vilja skriva ner en liten ursäkt och förklara mig för mina grannar som eventuellt undrar vad det är frågan om. Jaaa, det är vårt bilalarm som går varje natt vid 4 halv 5 snåret. Vi vet inte riktigt varför faktiskt, vi har haft många spekuleringar i detta.

  • Ett rådjursstråk hoppar förbi och kommer emot vår bil
  • Köldknäpp
  • En tjuv som inte ger sig och springer varje gång
  • Framrutan, med två långa sprickor upp och nere, har ramlat in i kupén

Men nu ska vi prova att koppla ur kupévärmaren så får vi se om det kan vara den som utlöser larmet. Det låter konstigt det med förstås, varför skulle den få bilalarmet att tjuta? Jag och mannen hör dock aldrig larmet men vår stackars son kommer in och tjoar att det tjuter!

2 thoughts on “Larmet går

Comments are closed.