High-tech

Det kan vara riktigt klurigt att byta mobil…för det har vi gjort nu och det blev en Samsung touch. I lördags var vi i Marieberg för att köpa nya innebandyglasögon till William,..och mannen går in och tittar på mobiler så länge. Det var ju dags att byta hade vi bestämt sedan tidigare, meeen jag hade liksom inte kommit in i tänket riktigt. Men en ny blev det, en touchvariant som sagt med 5 pixlars kamera. Fick ett fodral till.

I morse, måndag, stress…ringer telefonen när jag kör bil. Rota rota och fram med mobilväskan, ut ur fodralet…hm, var trycker jag nu då, tänker jag och trycker mitt på skärmen. Det händer ingenting och sen blir det tyst. Äsch, samtidigt så måste jag ju köra,…jag försöker ringa upp…men det går liksom inte att toucha med en hand och köra bil med den andra så jag lät bli.

Nehepp, jag kanske ska ta och knappa lite på mobilen nu istället för datorn.

2 thoughts on “High-tech

  1. Ja det jag menade var att alltså stanna bilen först sen rota hehe och se vem som ringt eller ringa upp.

    hahahahahaha

Comments are closed.