Vinterkrisp och årslut

Jag måste bara säga att det är otroligt fint ute, snö och blå himmel, helt fantastiskt! Men idag har vi inte varit ute och åkt bob för det är liiite väl kallt. Jag fryser även inne och eldar har vi gjort sen i morse. Mannen jobbar och jag och Emma har pulsat runt i tofflorna här inne och gjort typ ingenting. Vi har turats om att spela hennes Nintendo DS, Super Mario…det ger oss många goda skratt kan jag säga, särskilt Emma för hon tycker jag klantar mig hela tiden…hrmpf!

Bjuder på lite vinterkrispiga bilder. Det går att klicka om ni vill se dem större. Snart är detta år förbi och jag orkar inte med att summera ihop nåt om vårt år som gått. Det finns ju redan i bloggen allt vi har gjort. Jag kan säga att det har varit ett rätt så tufft år i olika avseenden. Tidigt i våras fick min kropp nog och jag blev sjukskriven. Emma hade sin stora bentransplantation till käken i september. Men även många skojiga saker som besök hos min 95-åriga farmor på Gotland under semestern. Vi har träffat många vänner både på midsommarfirande och kräftskiva. En del vänner har vi träffat mer än andra…sorgligt nog. Det kanske skulle bli lite ändring på det. Det blev en Ullaredsresa med morfar och barnen var själva med pappa i Höga Kusten. Barnen har fyllt 7 respektive 10 år och vi såg Idol live, men jag har inte fyllt, jag är pur-ung!

Under 2009 är jag nästan på 400 inlägg i bloggen, bra mycket mer än 2008. Utseendet har ändrats och jag har egen domän och jobbar i wordpress (tackar mumari och grannen för hjälp). Kategorierna har ändrat sig lite. Scrappa har inte utökats så där jättemycket, men fotografering desto mer. Familjeliv och vardagsliv likaså. En ny kategori och intresse är loppis. Oj, nu fick ni en liten summering ändå, en liten i alla fall.