Nariga fingrar och annat

Mmmm, kaffe. Mina fingrar är såå nariga. Det är riktigt kallt ute, orkar inte kolla exakt hur kallt just nu för jag myspyser i soffan med Emmis framför brasan. Men det sägs att det ska blir rrrriktigt kallt. Jag och Emma var ute en sväng idag för det var så himla fint med sol och blå himmel.

I morse fick vi ingen sovmorgon för Emmis skulle på kontroll hos specialisttandläkaren och röntgen. Det gick bra allting och det såg fint ut. Alltid jobbigt och obekvämt att röntga tänder förstås, det vet man ju själv när man ska bita ihop på nån sån där röntgenbildsplatta, vars ena hörn sticker rakt in i någon nerv i gommen så tårarna sprutar. Men hon klarade det bra och stack in den där plattan själv i munnen så långt det behövdes. Nu väntar att få den där dumma tanden utdragen som de glömde under operationen och ny kontroll om ett halvår

Morfar passade på att följa med oss in till Örebro för att sedan åka hem mot Stockholm. William följde med och ska sova hos morfar en natt och en natt hos kusin Lucas. Han är alltid lite ängslig att sova borta själv, men det går nog bra. Efter att vi vinkade adjö åkte jag och Emma till Marieberg, svullade på McD (uäck!) och handlade julklapp till Lucas. För vi åker ju till Stockholm vi med till nyår. Vi köpte en en färgglad luvtröja och ett familjespel som jag glömt namnet på nu och det är redan inslaget. En DVD ska han få också.
(LUCAS!! AJABAJA INTE LÄSA HÄR!)

Sist åkte vi förbi Grizzly för att köpa växter till akvariet…va?…akvariet?…jaaaajoooo det är kvar. Men jag har ingen KÖPARE. Sen så ville inte William ha det i sitt rum och jag ville inte ha det i vardagsrummet heller, men där jag hade tänkt att det skulle stå på en byrå, som jag inte har heller, fanns det ju inga kontakter. Så det sket sig och jag har nu flyttat in det till vardagsrummet ändå. Det i sin tur gjorde att jag fick flytta på vår stora fina tavla till en annan vägg (muttermutter), men jag vill ju inte att tavlan ska få vattenstänk på sig. Men det blev rätt fint ändå med akvariet där, …så jag köpte mer fisk också..eh-he. En av växterna är rätt cool, som en stor rund moss-boll. Köpte 1 sån. Det slutar väl med att jag köper flera och lägger de i en klump, de är rätt balla. Men bli inte förvånade om jag om en vecka (när akvariet ska göras rent igen) vill sälja det. But hey! That´s me!