Snart julledigt

Brinn brasa brinn för det är -20 grader ute och snö! Natten som var sov jag med duntäcke, filt och en långärmad tröja på mig, å vad jag frös och det tog evigheter att somna. Vi får se om jag behöver långärmat inatt för vi ska elda hela natten lång tänkte vi.

Blir det så fint väder som det varit idag ute imorgon så är det mig ni kommer se påpälsad med kameran i högsta hugg. Har verkligen längtat efter att ta lite snöiga bilder. Det är skönt att det kommit snö och hoppas den stannar för det bli så mycket ljusare då,…fast jag är grymt trött nu. Det känns att en julledighet skulle sitta bra och snart så! Det märks även på jobbet på lite olika sätt…t.ex när man skriver doktorns namn på en remiss och skriver doktor ”Medicin” i efternamn (!) Fast det kan vara jobbigt med snö också, särskilt om man bara har en vante när man ska skrapa rutorna. Nej, nu kryper jag ner och läser en stund. Gonatt alla!