Snöre hit och dit

Efter att jag hämtat barnen idag åkte vi hem för att lämna ryggsäckar, snowracer (bob) och en massa andra grejer för att sedan åka iväg och handla på Ica. Jag och barnen sitter i bilen och ska precis kliva ur när jag kommer på att jag har ingen nyckel med mig idag och mannen skulle jobba över. -William, har du din nyckel i väskan? Nej, han har ingen nyckel…Så jag ringer mannen och som tur är börjar han bli klar på jobbet. Så vi åker och handlar i alla fall med alla grejer kvar i bilen, det gör ju inget. Vi sitter fortfarande i bilen när grannen knackar på rutan och undrar om vi ska komma över på middag imorgon, babbel bubbel och så far vi iväg med Sotis jamandes i kylan på uppfarten som säkert undrar varför vi lämnar honom så där utan att släppa in.

Så vi åker lugnt och försiktigt på hala vägar. Emma tycker vi ska parkera i parkeringshuset så då gör vi det. Vi kliver ur och när jag passerar bakom bilen så ser jag något smalt konstigt som hänger. -Vad är det där som hänger ut!? Barnen och jag tittar undrande och sen ser jag att det är snöret från snowracern som hänger ut nästan ända ner i backen! Guuud, vad pinsamt! Och den har vi kört med hela vägen från fritids till Ica! Världens bästa dragkrok.