Jul 2009

Så var julafton förbi och alla klappar har vi öppnat. Det är synd att det går så fort för det är ju så mysigt.

Tomten kom och tomten visade vem han var. Emma sa tidigare att hon skulle dra i skägget men när han kom var det lite läskigt. Men varför ska vi dra han i skägget…det gör ju ont. Hon var nog nyfiken vem det var, och pappa var det som gömde sig under allt det där skägget.

Det har varit många glada tjut och många önskningar uppfyllda. Morfar kom med lite fiffiga grejer som t.ex en läslampa som man sätter på boken till Emma (den måste jag låna). Samt ett duschmunstycke som lyser i tre olika färger, rött, blått och grönt.

Oiieeeee så lät jag idag på juldagen när jag och morfar gick ut till backen och åkte bob! Det kan faktiskt vara livsfarligt, morfar vurpade också. Barnen? Dem satt inne för tillfället och pusslade samt spela DS.

Det lockade inte ens att morfar skulle me ut i backen. Men vi var där och all den djupa snön…pust! Inga bilder eftersom snön har yrt runt hela dan idag och då skulle kameran sett ut som en igloo i sånt fall.

Nu ska vi fortsätta mysa så här på juldagskvällen och äta upp allt som finns kvar och titta ut på snölyktan vi byggt.

 

 

 

 

 

One thought on “Jul 2009

Comments are closed.