Vi ser Idol live – del 2(2)

mingelÄntligen får vi komma in, och som sagt bland de 50 första. Men vid scenen sitter alla småtjejer redan så vi går mot läktaren. Där är det även många rader reserverade men vi tar första bästa rad i mitten nånstans. Det fylls snabbt på med folk och bänken blir trång men det funkar bra. Framför oss får vi en man med stor banderoll men som tur var får man inte hålla den uppe hela tiden.

Det var riktigt spännande för William och jag tyckte även det var intressant att se hur allt går till. Det var kamerateam till höger och vänster, uppe och nere. En kille hade kontakt med publiken hela tiden och förklarade hur allt kommer gå till. Till exempel innan sändning så fick vi klappa takten till poppig musik för att få upp stämningen. Det sätter igång och William är verkligen koncentrerad och vi har kul! I reklampauserna får man sträcka på sig lite. Vi applåderar, tjoar, fotar (så gott det går med kompisens kamera) och sjunger (jag i.a.f) och jagar kameror :)

trott williamI pausen innan utröstningen fick man köa för juryns autograf om man ville, men kön var ju så lång så vi gick ut och handlade godis och gick runt bland sponsorerna ett tag. William ville ha juryns autograf också men när vi gick in igen var de inte där förstås,…attans. Men Eriks autograf fick han minsann ;) Läs del 1. Sen var det dags igen för sändning men innan det flyttade de runt publiken för en del hade gått hem, detta för att det ska se bra ut i bild förstås och några lyckliga tjejer fick flytta ner till scenen. Så sjöng Reza och Eddie igen och Eddie fick lämna tävlingen. Synd tyckte William. Fast han hejar mest på Erik.

Enligt en av mina kollegor och min pappa så såg de oss lite snabbt precis i början av programmet när TV-hallåan pratar i några sekunder. KUL! Jag letade upp programmet på internet men det där i början när hallåan pratar finns ju inte med…hrmpf! Reprisen missade jag också…attans igen. William tyckte det här var riktigt kul att vara med om!

Bild 1 – Vi går runt bland sponsorerna och kikar lite. Lite inspelning sker i bakgrunden, vet inte vilka det är.
Bild 2 – En trött William i pausen innan utröstningen när man får gå runt och kika lite. Bakom ser ni juryns stolar uppe till vänster.

2 thoughts on “Vi ser Idol live – del 2(2)

  1. å han uppskattade verkligen den där presenten ,, kul ide. så dumma moster som inte gett han något.
    en stor bamse kramis från moster.. KRAM

Comments are closed.