”Bästa födelsedagen!”

Efter Idolresan for vi hemåt dagen efter. William hade poolspel i innebandy som han inte vill missa. På söndag morgon sjöng vi för honom och han fick en ny innebandyklubba med väska till. Den använde han på poolspelet den förmiddagen och från omklädningsrummet hörde man ”Ja må du leva” av kompisarna. Laget vann båda matcherna och var riktigt duktiga! Väl hemma igen tog William en dusch och vi tog fram hans present från oss. Ni vet, den som var inslagen i en låda, inslagen i en låda och så vidare.

Sen gick det fort vill jag lova, så fort så jag hann inte med i vilken ordning han öppnade själva presenterna. Han rev upp lådorna i en väldans fart och ropar till slut:
-Åh, ett Nintendo DS-spel! Men jag har ju inget Nintendo DS, utbrister han.
Ehrm, okej inte så svårt att lista ut vad det var i nästa present. Men han blev så himla tokglad så han sprang emot mig och jag fick jordens bamsekram så jag höll på att trilla baklänges. Pappa och Emma fick en varsin bamsekram också som ni ser. I presenterna låg också en hemmanyckel med Simpsonfiguren på.

Behöver jag nämna att det här var Williams ”bästa födelsedag”…så som han själv sa det.