5 thoughts on “The black cake

  1. Vadå vita runda… menar du det ovanför tian? Bandyboll!
    Är jättejobbigt att kavla marsipan, tungt! men det blir gott o fint. Ina tjatar redan nu om sina tårtor hon ska ha till sitt kalas o det är 6 månader kvar….

  2. Superfin tårta! Hoppas att den var god också! :-) Så klart man ser att det är en innebandyboll.. eehhrmm.. det såg jag på en gång. Puss.

    1. Hm, jag har inte smakat på den än, jag är supermätt. Tog 3 st chokladbollar och en kaffe sen var det stopp. Men jag ska smaka. Javisst såg du att det var en innebandyboll… *blink*…det gjorde William med. Direkt!

  3. bandyboll såklart,, men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vilken fin tårta du gjort. du fixar och står i. min duktiga syster :-) dina barn har en bra mamma.
    kram

Comments are closed.