Nytt tema

Usch jag blev så trött på min layout så nu har jag bara valt en ny helt enkelt, gratis från nätet. Jag har alltså inte gjort den själv. Vet inte om jag ska behålla den, måste känna mig in i den lite först. Behåller jag den så ska jag försöka komma ihåg hur man fixar till den så den blir lite mer personlig. Jag tror jag får byta oftare så jag kommer ihåg hur man gör. Såg att mina undersidor inte kom med allihop, men det ordnar sig nog.

Det är höstlov för barnen och de var på fritids till idag men imorgon har jag fått ledigt och på fredag med. Vi har främmande av svärföräldrarna och imorgon skickar jag iväg dem och barnen så jag kan fräscha upp huset lite. Mannen fyller år på fredag.

2 thoughts on “Nytt tema

  1. Skulle också vilja flytta bloggen till en ”egen” sida men vet på tok för lite om hur man gör och tiden till att läsa sig till det (om det nu går) finns just nu inte. Det är ju det där med att byta tema – gör man det för sällan så glömmer man lätt bort hur man gör. Ha en trevlig kväll.

Comments are closed.