Liten smygtitt

smakprovJa eftersom vädret i helgen inte behagade vara ljust nog så har jag ännu inte fotat stora rummet. Sen så blev det inte riktigt tillfälle att ta fram kameran i helgen på det viset. Men ni får se den här bilden så länge när mannen kämpar på med att mönsterpassa fondtapeten. En supernice medaljongtapet. Det är riktigt mysigt på kvällen med de tända ljusen.

Taket är vitt som ni ser men bilden ljuger lite för det ser kritvitt ut men är ju antikvitt. I fönstrena har vi numera hissgardiner istället för vanliga gardiner. Det kommer att bli en fröjd att dammsuga nu. Takfläkten är borta, jippi tjohooo!…oj nu gick precis Sotis över tangentbordet och tryckte fram windows support…hm. Bort kattskrälle, jag bloggar ju nu!!

Mannen och sonen var ju en sväng till Ikea innan helgen. De kommer hem och sonen säger -Blunda mamma!…(oron stiger)…-den här har jag valt, säger han…(tror jag på det). När jag slår upp ögonen ser jag jättetavlan framför mig. Faktiskt riktigt fin,…men oväntat. Nu sitter den uppe i andra änden av stora rummet, alltså inte mot fondtapeten, och det blev himla fint.

5 thoughts on “Liten smygtitt

 1. åååh jag vill ju se,, vi får komma snart ,, kanske till williams födelssedag eller din
  när ska vi komma tycker du,.
  kan det va en tavla från bölloppet

  kramis

  1. Ni kanske kan komma till Williams födelsedag eller nåt, vi får höras på telefon.

 2. Hej jag bara undrar vart ni har köpt den jättesnygga tapeten? Jag surfade runt efter medaljongtapeter och hitade in till er blogg :) svara gärna via mail
  Tack Tack

Comments are closed.