Mannens dag

Mannen fyller hela 35 år idag och det har vi firat med hemmagjord smörgåstårta. Det blev en överraskning för det har mannen tjatat om i många år att han vill att jag ska göra. Men jag drar mig alltid för det fast det passade ju bra nu. Lite presentöppning, kaffe och tårta sen var vi mätta för ett tag. Sotis ville gärna vara med och undersöka pappershögen och alla snören…sen fick han smaka lite räkor från tårtan också.

Jag och barnen hade tänkt sätta i två stycken raketer av nåt slag i tårtan, men när jag läste den finstilta texten så vågade jag inte det. Man skulle akta saker runt omkring och vi vill ju inte ha krut i tårtan. Men vi tände ett par vanliga ljus istället.

Mannen fick ett Polo parfymset med necessär till, en skjorta från Sweichz (hm, stavning där), en urmysig tjock tröja, PAPPA-mugg med underlägg och ”Världens bästa pappa”-thé med smak av svart thé, kaffebönor, toffekulor, kokos, ringblomma samt arom. Ja, det är lite ”fars dag”-inspirerat men det är ju på sätt och vis fars dag här hos oss idag. Det köptes på Village om nån undrar.