Bär och brasa

red berries on skyJag och mannen tog en promenad lite senare på dagen. Kameran fick följa med men det är inte så himla kul att fota ute nu. Fick till en bild på de här bären. En del mornar är ju fulla med frost, man kanske skulle ta en tidig promenad någon dag och få till lite mer intressanta bilder.

Nu sitter jag i soffan och värmer mig framför brasan. Barnen ligger i soffan och spelar schack. Mannen hamnade framför stationära datorn och spelar kort. Så det är lugna gatan här…ja just nu. Innan för en halvtimme sedan typ så blev det ett himla liv här hemma. Det är inte klokt hur det kan totalvända på ett par sekunder från att alla har trevligt till att hälften av oss gormar för ganska så fåniga saker egentligen, som om man bara lyssnar på varandra ordentligt inte hade behövt bli så uppblåst.

Suck, ja nu sitter vi här i.a.f denna sköna lördag. Svärföräldrarna har åkt, min pappa kommer nästa helg istället och snart ska vi bjuda grannarna på smörgåstårta.

3 thoughts on “Bär och brasa

  1. viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilket fiiiiiiiiiiiiiiiiint tema du valt på sidan mycket finare än innan,. den gillade jag
    å va fint ni fått i ert vardagsrum. jätte fin bild på rönnbären.
    kram sis

  2. ja å som du märkt i minblogg så har ju jag testat lite och headerna försvunnit helt.. suck orkar inte lär mig nu får läsa igen om igen och pröva. du får gärna testa med.

  3. Tack sis! Så fort jag får tid över ska jag försöka hjälpa dig. Temat jag har nu har jag lånat.

Comments are closed.