Heeeja Åsbro!

heja hejaFantastiskt kul att se vilken stor skillnad det kan vara på två matcher. Första matchen såg grabbarna lite vilsna ut. Andra matchen var det helt annorlunda, heltaggade och snabba. Vi hejade med skylten som William hade gjort inför dagen.

Efter matcherna åkte vi till Marieberg för lite shopping. Ett par bruna mjuka soffkuddar som får matcha de turkosa jag har från Lagerhaus. De bruna köpte jag på Chilli. På tvättlappen står det 100% acryl framsida, och 100% polyester baksida…(?) ja det är väl nåt jag inte förstår som säkert är logiskt, men jag tycker fram- och baksida känns precis likadana. En hink där det står ”tvättmedel” fick jag med mig också. Bra att hälla upp allt pulver i den så får jag mer plats i skåpet.

Sen på lördagskvällen hade farbror Micke lagat supergod mat. Någon typ av fläskfilégryta/stark korv med ugnspotatis. Lite tjatter i soffan och så såg vi en film som heter…eh, ja den var bra i.a.f och handlade om vampyrer i nutid. Barnen såg Wall-E.

Söndagen fick även den handla om lite shopping, men vad gör det när det ändå varit sånt himla tråkigt väder. Barnen behövde kläder och skor, och även jag hittade ett par sjyssta stövlar.