Vår söndag

Söndagen var också händelserik. Vi drog iväg till en loppmarknad och fann lite av varje. Emma fick en liten tvättställning i trä och William ett par hockeyhandskar. Efter det drog vi till skogs allihopa. Efter lite sökande fann vi riktigt många trattkantareller och eftersom vi var så många som plockade så fick vi ihop nästan en hel pappkasse, hade vi haft tid så hade vi säkert fyllt en till. Men vi blev lite trötta och männen åkte hem för att rensa och barnen jag och syrran åkte till två loppisar till och sen hem. Hemma låg det svamp över allt och det blev sedan crepés med svampstuvning, mumma!

En liten fråga. Svampen på bild har jag ingen aning om vad det är, någon som vet? Den var stor!

2 thoughts on “Vår söndag

  1. heh e fint du gjort,, så du tog en bild på mig minsann,, va fin den blev,.
    ja den där svampen såg inte jag,, stor den var.

    gondatt,

Comments are closed.